kozepkoritemplomokutja@gmail.com +36 30/446-8383

2024. augusztus 13.

Kerékpáros túraközpont és kerékpárosbarát szolgáltatások Tivadaron

Mintegy 50 db kölcsönözhető kerékpárból választhatnak azok, akik a Felső-Tisza-vidékre indulnak kerékpártúrákra. A túrázók kiváló minőségű, széles méretválasztékú kerékpárflottánkból választhatnak.

Túrázásra leginkább alkalmas, magas felszereltségű trekking e-bike-okat és kerékpárokat biztosítunk az érdeklődőknek. Kerékpárbérlési lehetőséget a Középkori Templomok Útja Egyesület által meghirdetett örökségtúrák alkalmával, valamint egyéni kölcsönzési igény esetén egyaránt biztosítunk. Kerékpáros túraközpontunk a Felső-Tisza-vidék kerékpáros epicentrumában Tivadarban, a Beregi kör - az Év kerékpárútja egyik kapujában található, ahol az alábbi szolgáltatások közül választhatnak az érdeklődők: kerékpárbérlés, kerékpárszerviz, túravezetés, kerékpárszállítás, transzferszolgáltatás.

Részletek az alábbi linkre kattintva érhetők el: https://www.oroksegtura.hu/kerekparkolcsonzes


Fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket!

Ezen a honlapon egy csodálatos világ fog eléd tárulni, amely ismeretlenségével, bájával, hangulatos kis falvaiban megbúvó műemlékeivel, rejtőzködő kincseivel mindenkit rabul ejt. Ismerd meg örökséghelyszíneit, indulj el örökségtúráin és fedezd fel a Felső-Tisza-vidéket.